AKTUELNO

Iako su po izlasku iz treće sezone "Zadruge" pokušali da se opravdaju narodu i svima stave do znanja da su prekinuli svoju emotivnu vezu, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sve vreme su u ljubavi, za šta postoje brojni dokazi.

Ekipa našeg portala raskrinkala ih je čak nekoliko puta do sada - uhvatili smo ih zajedno u više navrata, posle čega su oni iznova pokušali da se opravdaju i ponovo slažu naciju da nisu zajedno. Međutim, bezuspešno - svima je odavno postalo jasno da nikada nisu ni raskidali, a evo još jednog dokaza u nizu!

Foto: Pink.rs

Oni su se i sinoć provodili zajedno u jednom etno restoranu kod Borče, gde su sve vreme bili nerazdvojni - kako očevici kažu, sve je prštalo od strasti, osmeha i zaljubljenih pogleda, o čemu svedoče i fotografije u čiji smo posed došli.

Foto: Pink.rs

Golupčići ovaj put nisu bili sami - za divno čudo, društvo im nije pravila Dragana Mitar, već Lazar Čolić Zola, a nema sumnje da su se posle provoda u restoranu Maja i Janjuš osamili u njenom (iznajmljenom) stanu, u koji se sklonila čim je otac Taki počeo da je obilazi i proverava.

Foto: Pink.rs

Kako li će reagovati Taki kada bude video još jedan u nizu dokaza - ostaje da se vidi.

Autor: D.T.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš