AKTUELNO

Potpuno izgubio kompas.

Lepi Mića odlučio je da ove večeri suoči bivše partnere Frana Pujasa i Paulu Hablin. Oni su nastavili da se svađaju, a Fran je počeo i da plače histerično.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš da ti ništa nažao ne bih uradila. Ja sam ti kriva jer se ti nadrogiraš, ja sam ti kriva što me udariš, što udariš psa. Niko ti nije kriv, sam si kriv, ni ja, ni mama, ni tata, ni Bog, ni vrag ni u to što veruješ. Meni su moji uvek govorili da ništa neću moći, pa eto gde sam ja sad. Digni se na noge, ti si muško - pričala je Paula.
Ja ne mogu da podnesem to što si mi danas uradila, napadala si me što sam dodao curu na Instagramu, a šta si ti meni noćas uradila? - plakao je Fran.
Da hoću da te napravim ljubomornimm, to bih uradila na hiljadu boljih načina, ja sam top cura. Ja sam očigledno mazohista, čim sam ja s tobom, normalno da nisam normalna - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam najgori. Da si mi bar ikakvu podršku dala nakon onoga što sam ja juče priznao... Samo da si me pitala, ja bih te izmasirao. Ovo u životu nisam uradio, ja ne mogu da verujem da sam dozvolio da mi jedna devojka ovo uradi - besneo je on.
Tebi je odgovoralo na početku veze kad sam ti ja ćutala, kad si me udarao - rekla je ona.
Kad sam te udarao na početku veze... Nisam hteo da je ostavim, ali znam da bi ona mene - urlao je i plakao on.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ti misliš da želim da imam decu sa nekim ko se drogira, ko udara mene, sebe, udara pse... Ostavila sam te još u Zagrebu. Boli me k*rac za j*benog Anđela, zgodan je, ali nema dve daske u glavi, ja tebe volim i uvek ću te voleti - rekla je Paula.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga