AKTUELNO

Pred njim je još jedna prepreka, a to je da prikupi novac za lečenje u Rusiji.

Stefan Despotović Despot, prvak Srbije u fitnesu u kategoriji "mans physique", tačno tri meseca nakon operacije ponovo je stao na binu. Naime, bivšem učesniku "Farme 7" i bodibilderu krajem prošle godine otkriven je tumor na mozgu, a nakon operacije koju je imao u Banjaluci, na redu su hemoterapije koje će imati u Rusiji.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Printscreen

On je u periodu dok je ležao u bolnici drastično smršao, a sada se vratio u formu uz pomoć ishrane I njegovih sponzora "Vitalikum", i kako je sam istakao, bez upotrebe nedozvoljenih sredstava. Tokom operacije i oporavka Stefan je bio prinuđen da prestane s treninzima, a sada na fotografiji (desno) uspešno se vratio u formu.

Foto: Privatna arhiva

Kako kaže bivši farmer, telo mu je nakon tri meseca ležanja I posta odreagovalo odlično I napredovao je munjevitom brzinom, a planovi su mu da nakon prve kontrole koja će biti 25. aprila sakupi ostatak novca za hemoterapije u Rusiji, za koje mu je neophodno devet hiljada evra.

Foto: Privatna arhiva

Bivši farmeri sa kojima je Despot boravio nekoliko nedelja na imanju u Lisoviću nedavno su organizovali humanitarni koncert u Hali sportova u Kraljevu, ali novac za lečenje u Rusiji još uvek nedostaje. Zato će 27. aprila biti održan četvrti Fitness fashion show za Stefana, sa pocetkom u 19 h u šoping centru Delta City.

Stefanu su podršku pružile mnoge poznate ličnosti, a ostalo je da se sakupi ukupno devet hiljada evra kako bi Stefan uspešno završio borbu sa tumorom na mozgu. Sa hemoterapijama nastavlja 2. maja, a na lečenje u Rusiju odlazi u junu, čim prikupi neophodan novac.

Pink.rs

#Bolest

#Farma

#Stefan Despotović Despot

'