AKTUELNO

Miljana je brzo promenila raspoloženje.

Drvo mudrosti danas se upoznaje sa novim zadrugarima. U Rajski vrt stigle su Nadica Zeljković, Sandra Rešić, i Miljana Kulić.

Mislim da sam se okej snašla. Danas me izirtirao Alen. On je urlao do jutros, zašto toliko vike, na sve viče - rekla je Sandra drvetu.

Foto: TV Pink Printscreen

Naviru uspomene, da se ne sećam ne bih zaplakala. Ovo je bio haos, danas su krenula da mi naviru sećanja na moju Kiju. To je iza nas. Bila sam haotična, danas sam super, smejala sam se. Očekivala sam gore - rekla je Nadica kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa zakašnjenjem u Rajski vrt stigao je i Vuk Mob.

Foto: TV Pink Printscreen

Snašao sam se odlično. Osećam se komforno, sa svima sam u sjajnim odnosima. Ovi mladi su još zeleni. Sinoć sam se pokačio sa Filipom, ima psihičke prebačaje, vređa žene, ja se sa tim ne slažem - rekao je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Drvence, znam da nisi navikao da me vidiš uplakanu. Danas mi je jako težak dan. Mnogo mi nedostaje Zola, razmišljam o svemu, danas kao da mi je adrenalin pao, ni do čega mi nije. Osećam se prazno, kao da mi fali nešto i znam šta je to - rekla je Miljana.

Drvo se osvrnulo i na Miljanin odnos sa Mišelom Gvozdenovićem, što je ona prokomentarisala

Družim se sa Mišelom, danas nam je odnos nikad bolji. Ja idem za njim, do jutros smo pričali. Ostale sam zapostavila zbog njega, on mi je glavna atrakcija - rekla je Miljana.

Nadica je pozdravila Kiju, a pozdravima su se pridružile Miljana i Sandra, a Vuk je pozdravio samo svoju porodicu.

Kako je to izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga