AKTUELNO

Da li će ostati zajedno?

Sledeća takmičarka koja će se treća po redu useliti u rijaliti program "Zadruga 4" je Anja Todorović. Ova devojka dolazi iz Arilja i studira novinarstvo. Ova zavodljiva plavuša ima preko 250.000 pratilaca na Instagram profilu, a u Belu kuću ulazi sa dečkom.

I igram fudbal samo da kažem u FK Sloga u Požegi. Stižem na sve strane i da budem i u kopačkama i sve... Ulazim kao zauzeta devojka, ulazi i moj dečko - rekla je Anja.

Sledeći zadrugar je bio upravo Anjin dečko - Jovan Cvejić Cvele. On je beogradski klaber, a za sebe kaže da ne može da poklekne na čari drugih devojaka, ali da i dalje nije spreman da uđe u bračne vode.

Mi smo 8 meseci u vezi. Govorili su nam kako će pokušati da nas rastave. Hoće da nas testiraju - rekao je Cvele.
Ja sam rekla: "Ako ovo preživimo, to je to" - izjavila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je veliko iskušenje za parove koje ulaze zajedno. Ja ne bih rekla da im je ovo pametan potez da uđu zajedno, ako izdržite ovde, niko vas neće razdvojiti. 24 sata, mnogo lepih devojaka je tu, imaš tu devojke koje namerno hoće da rasture neku vezu, zato je to veliko iskušenje - rekla im je Marija.

Predstavljena je i još jedna zadrugarka - Ljiljana Stevanović. Ona je dugi niz godina radila u Ministarstvu unutrašnjih poslova, vodila je razne istrage, od kojih je jedna bila vezana i za Kristijana Golubovića. Poznata je zbog veze sa poznatim DJ Bob Sinklerom.

Ne sećam se da me hapsila - rekao je Kristijan.
Bila sam u ekipi. Bilo je davno, Kristijane - izjavila je Ljiljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećam se, nažalost - dodao je on.
Disiciplina je prava stvar i treba biti disciplinovan. To je previše naporan posao što sam ja radila, žena treba da se ostvari i na drugim poljima i napravila sam izbor na koji sam se odlučila i prestala da radim pre nekih desetak godina - rekla je Ljiljana.

Autor: S. Kuvekalović

#Zadruga