AKTUELNO

Ove detalje o njoj niko nije znao.

U emisiji "Premijera - Vikend specijal", prikazan je prilog o životu i detinjstvu Lune Đogani. Luna nam je od starta rekla da joj je detinjstvo bilo teško jer je bila dete poznatih roditelja.

Prvo mesto na koje je Luna odvela voditeljku bio je njen vrtić u Rakovici, gde je odrasla.

Bila sam mala luda devojčica sa kikicama i u haljinici i uvek sam se smejala - rekla je Luna, da bi potom rešila da svima pokaže njenu osnovnu školu gde su se kako je rekla, desile prve simpatije.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna se pristetila svega, perioda kada je krenula u školu, i priče o rancu koji je bio već od nje.

Ja krećem u prvi razred, dolazim sa rancem koji je veći od mene. Najviše sam volela fizičko, bila sam jako spretna, najviše sam volela da trcim. Veruj sad bih se vratila u to vreme, bez ikakvih problema. Imala sam simpatiju od prvog dana škole, to je bila ljubav na prvi pogled, ali ja se njemu nisam sviđala - rekla je Luna, a onda se prisetila i najtežeg perioda školovanja:

Foto: TV Pink Printscreen

Najteži period bio je razvod mojih roditelja. Svi su me gledali i pričali, osuđivali, ali dobro, ja sad kada se prisetim toga, mislim da sam ja to super podnela - navela je pobednica "Zadruge 2".

Nakon školskog dvorišta, posetile su i parkić u blizini škole, gde su se družili pre i posle škole, ili kad su bežali sa časova. U tom parkiću je Luna pokaza klupicu gde je pao njen prvi poljubac sa dečkom.

Jao kako je to bilo slatko, mi se poljubili, a ja njega gledam kao princa na belom konju, tada sam imala 15 godina - ispričala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Luna Đogani