AKTUELNO

Želi da njen sin Aleksandar dobije sestru.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nedavno se vratila sa odmora u Monaku, na kom je uživala u društvu svog supruga Filipa i sina Aleksandra.

Foto: Instagram.com

Prija kaže da je mali Aleksandar sada centar njenog sveta, i da je sva pažnja cele porodice usmerena ka njemu.

Pravo da vam kažem uživao je i on, a i mi. Već je on svestan svega, tako da je uživao u kupanju ceo dan. Naša porodična okupljanja su uvek lepa i vesela gde god da smo, a more naravno svi volimo, tako da je ovo bio jedan od nezaboravnih odmora. Međutim, i Filip i ja smo imali posla pa smo se vratili u Beograd posle dvadesetak dana. Svima je on centar pažnje i toliko je dobar i veseo dečak, da nas sve uvek zabavlja. Sad je u periodu odrastanja kad sve razume i sve vidi, ali i svuda hoće da stigne, tako da održavamo liniju dobrim treningom oko njega... Mislim da je još rano jer se on menja, ali ima onih koji kažu da liči na mene. Prepoznajem i svoje osobine i karakter često - istakla je ona.

Foto: Instagram.com/aleksandraprijovic

Pevačica ne krije da priželjkuje još dece, kao i da bi sada volela da dobije ćerku.

Naravno da želimo. Nama je sasvim svejedno, šta god da bude. Naravno da bismo voleli i devojčicu, ali nije zaista važno... Kad dođe vreme, biće još dece - istakla je Prija.

Autor: R.L.

#Aleksandra Prijović