AKTUELNO

Ova situacija joj je obeležila 2020. godinu.

Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno je prošla kroz pakao zbog mršavljenja, jer je operacija samnjivanja zeluca krenula po zlu. Pevačica se izborila sa posledicama i sada je u emisiji "Premijera" otvoreno pričala o svemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam odlično, hvala na pitanju. Došla sam sebi posle tog perioda, još radim na tome, idem stepenik po stepenik, ishrana je promenjena, treniram, uživam u životu. Ne postoji ništa što je meni teško. Od ove godine korona i ova situacija su promenile moj život - rekla je Indi.

Foto: TV Pink Printscreen

Indi je vrele letnje dane provela pored mora puna dva meseca. Ona je za emisiju "Premijera" pričala i o odnosu sa sestrom Editom Aradinović koji privlači ogromnu pažnju javnosti već godinama.

Ja sam dva meseca bila van Srbije, odlično sam se provela tamo. Da nije tako dobro i idelano, ne bih se zadržala toliko. Uvedene su mere, ali je opušteno i nije toliko napeto i strašno. Svi se pidržavaju svega - rekla je ona.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Okej smo sada, kao dve sestre, uvek tu ima varnica... Kao i svaka porodica. Sasvim okej - pričala je Indi o odnosu sa Editom.

Ceo razgovor sa Indi iz emisije "Premijera" pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Edita Aradinović

#Indi Aradinović

#Premijera