AKTUELNO

Po drugi put u Zadruzi.

Ovog popodneva budući zadrugari, koji će se na rijaliti imanje useliti u nedelju veče, stižu u karantin. Oni će vreme do ulaska u "Zadrugu 4" provoditi izolovani od svih, a u karantin je stigao i Filip Mijatov.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Njega domaća publika odlično pamti po druženju sa Anom Korać za koju je govorio i kako ju je finansirao. Međutim, sve je to brzo palo u vodu, nakon što je on pobegao iz treće sezone "Zadruge", a Ana je tada govorila kako je Mijatov pokazao svoje lice.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Ovoga puta Filip kaže da ima "zeca u šeširu" i da je ove godine mnogo spremniji za "Zadrugu". Njegovo učešće prošle sezone obeležio je i odnos sa Miljanom Kulić, a ističe i da je na odnos sa Anom Korać stavio tačku.

Pre ulaska u karatin Filip je razgovarao i sa novinarima portala Pink.rs. Ovom prilikom on je rekao da ne zna ko je Aleksandra Nikolić i iznenadio se kada smo mu spomenuli da je pretio ovoj budućoj zadrugarki, kako nam je ona ranije to rekla.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Poznajem par njih. Ko je ta Aleksandra Nikolić? Ja ne znam ko je to... Ako je to Aleks, onda sam super s njom. Ako je to ta osoba, mi smo izašli jednom zajedno. Sukob... Ne mogu da se setim. Ja joj pretio? Nemam pojma. Ništa nemojte da očekujete od mene, nemam iskustva za rijaliti iako je drugi - rekao je Filip za Pink.rs pred ulazak u karantin.

Video: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: M.I., O.B., S.K.

#Aleksandra Nikolić

#Filip Mijatov

#Zadruga