AKTUELNO

Ugodan život.

Kako se navodi, pevačica Aleksandra Prijović iskeširala je 10.000 evra za nov nameštaj koji je kupila nakon što je pazarila džip od 160.000 evra. Ona neće voziti ovaj skupoceni automobil, već je odlučila i da unajmi ličnog šofera.

Foto: TV Pink Printscreen

I dok većina pevača kuka jer nemaju nastupe zbog koronavirusa, kod Prije je situacija mnogo drugačija. Ona je čak rešila i da renovira kuću, a osim vozača, zaposlila je dadilju i spremačicu.

Prija se pre godinu i po uselila u novu kuću, koju su ona i njen muž Filip platili pola miliona evra. Iako je tada tip-top opremila vilu, rešila je da promeni sav nameštaj u dnevnoj sobi - kaže izvor blizak Aleksandri.

Foto: Instagram.com

Ona je razmazila sina Aleksandra, dozvolila mu je da flomasterima i hranom ufleka ceo nameštaj! Nedavno joj se to smučilo, pa je otišla u salon da izabere novu garnituru. Iako je otišla po jednu stvar, svidele su joj se i fotelje, polica za knjige, sto... Sve to na kraju ju je koštalo oko 10.000 evra! Prija je zaposlila ličnog šofera, koji je vozika gde god poželi, a voziće je i kad počne da nastupa. Vrlo retko sama vozi svoj novi džip, za koji je iskeširala čak 160.000 evra! Na njenom platnom spisku je i spremačica, ali i dadilja - dodao je izvor.

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Prijović