AKTUELNO

Jelena iznela detalje iz Janjuševog i Majinog života!

Jelena Pešić večerašnja gošća emisije "Zadruga - Narod pita" prokomentarisala je kontreverzni ljubavni par, Maju Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Iskreno, ja sam se čula jednom sa Majom, ali to je bilo na brzinu. Videla sam šta se objavljuje u medijima, i verujem da su još uvek zajedno. Oni sada pokušavaju da vide da li im je pametno da ostanu zajedno. Mislim da oni nisu sigurni u sebe, ovo je sada njihov pokušaj da opstanu, ali žele da sakriju, ako ne uspe. Ali da ih ljudi slikaju i viđaju, to je činjenica - rekla je iskreno Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne verujem da će to uspeti između njih, ali sada nisu sigurni u njihovu ljubav. Kako da ne bude ta ljubav osuđena na propast, kada čovek javno vara ženu! Ja osuđujem Janjuša, ali Maja je uvek iznosila samo istinu. Ne branim je, ali on mene nervira, uvek kada ustane ne kaže ništa. Oni ne mogu da se pokolope, i jako im teško ide - tu sreće nema. Oni imaju samo strast, to ih privlači - kaže Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se čula sa Janjuševom ženom, ali sam planirala da joj pošaljem poruku. Ja sam nju videla samo jednom, i čula sam da su u kontaktu. Ona je maksimalno ispoštovala Janjuša, ona je žena za porodicu - rekla je Jelena.

Šta je sve Jelena rekla o kontraverznom paru, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga - Narod pita