AKTUELNO

Nataša ističe da će njena deca morati da se naviknu na brze promene.

Muzička zvezda Nataša Bekvalac važi za osobu kod koje se promene često dešavaju. Pevačica je na svom prvom nastupu nakon dužeg vremenskog perioda dala izjavu za medije i tom prilikom otkrila je da se sa ćerkama vraća životu u prestonici.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako se krajem 2019. godine preselila u rodni Novi Sad, pevačica je rešila da se vrati za Beograd najpre zbog školskih obaveza svoje ćerke Hane, koja u glavnom gradu pohađa privatnu internacionalnu školu.

Zvanično smo se preselile u Beograd. Hana je krenula 1. septembra u internacionalnu školu. To je po njihovom deveti, a po našem osmi razred. Tako je i za nju sve bila velika promena. Ipak, moja deca moraju da se naviknu na brze promene, izlaske iz zone komfora, jer ja sam im mama. Tako nalaže moja priroda i moj tempo života. Mene su izabrale (smeh). Mislim da će to biti dobro za njihovu budućnost. I da se ne uljuljkavaju ni u šta, pa ni u zonu sigurnosti, koja u principu ne postoji - rekla je Nataša.

Pevačica je progovorila i o tome kako se situacija sa koronavirusom odrazila na njene finansije.

Generalno sam osoba koja ne kuka. Samo da sam živa, zdrava! Iako sam samohrani roditelj, već 20 godina sam u muzici i za svoju decu, sve i da sad prestanem da pevam, stvorila sam život koji je lep i siguran. Dve decenije sam jako uspešna u svom poslu, ali ipak, naravno da osetim. Šest meseci nismo radili, verovatno nećemo raditi tempom kojim smo pre ovoga radili. Ali prilagodim se. Možda ne delujem tako, ali ja sam veoma skromna žena. Volim da su moja deca zdrava. Malo mi treba za sreću - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša je tom prilikom iznela i svoje mišljenje o pandemiji koronavirusa i otkrila da li se plaši virusa.

Bila sam strašno odgovorna sve ovo vreme. Prvi put sam gledala vesti. Da se razumemo, vesti nikad u našoj kući nisu bile uključene. Bila sam veoma odgovoran građanin. Još uvek sam. Pogotovu što sam majka i što su moji roditelji u tim godinama koje su kritične za ovo što nam se dešava. Vodila sam računa i o tati i o mami. Sve vreme o svojoj deci takođe. I o sebi, budući da sam glavna i odgovorna za sve u mojoj porodici - rekla je pevačica.

Autor: S.M.

#Nataša Bekvalac