AKTUELNO

O gubitku s kojim je morala da se suoči veoma mlada pričala je često na "Farmi", a sada je otkrila i ko joj je pomogao da stane na svoje noge.

Pevačica koja se proslavila na "Farmi", najgledanijem rijalitiju u regionu, i koja je skoro do samog finala ostala na imanju u Lisoviću, ima tužnu životnu priču.

Dušica Grabović i njen brat blizanac Duško ostali su rano bez majke, a njen gubitak ona nikad nije prebolela.

O tome je često pričala tokom sedme sezone "Farme", a kada je napustila rijaliti snimila je i pesmu posvećenu majci.

Na jučerašnji veliki praznik pevačica je otkrila da se njena ujna brinula o njoj tokom odrastanja, pa je i ovaj Uskrs provela sa njom.

Tada su nastale i fotografije koje je Dušica objavila na svom profilu na Instagramu i uz njih napisala dirljiv status.

- Ona je bila tu kada mi je pokojna majka bila bolesna, ona je bila uz mene posle smrti moje majke, ona je moja druga majka koju nemam, jer je u pola noći i pola dana uvek tu uz mene i sa mnom i pružala mi nesebičnu ljubav i podršku! Hvala ti sto postojiš najdivnija, najbolja i najvoljenija moja ujna! Volim te - napisala je u okviru objave.

Odmah nakon ove fotografije brojni fanovi su joj u komentarima poslali poruke podrške, na šta ona sigurno nije ostala ravnodušna.

Posle toga je za svoju ujnu spremila i tortu, kako bi joj i ovim sitnom gestom pokazala koliko joj je zahvalna na svemu.

- Obožavam da kuvam, a danas sam želela da obradujem moju dragu ujnu i spremim piškota tortu - napisala je pored snimka koji je osvanuo na pomenutoj društvenoj mreži.

Autor: V. T.

#Dušica Grabović

#Uskrs

#pevačica

'