AKTUELNO

Haos prave!

Pevačica Zlata Petrović jedna je od retkih na našoj estradnoj sceni koja nikada nije bila kao njene ostale koleginice u smislu robovanja brendovima. Kako je priznala, sebe smatra običnom ženom, a iako je stekla veliku popularnost, nikada nije digla nos već je ostala prizemna.

Foto: E-Stock/Strahinja Kostić

- Mislila sam da velike zvezde ništa ne rade same, da njima svi prinose, da igraju oko njih, da jedu na cevčicu. Međutim, kada sam ušla u taj svet, shvatila sam da nije tako. Najveće zvezde su obične, jednostavne, normalne i zahvaljujem Bogu što sam naučila da se tako ponašam. Ponašam se normalno, nikada nisam nešto sređena, idem na pijacu, družim se i sa običnim ljudima, kao i sav normalan svet - kaže Zlata i dodaje:

- Ja, bre, nosim majicu od 500 dinara, eto koliko sam prizemna i koliko me boli uvo za markirane stvari. Ne gledam šta je u trendu, šta se nosi, već isključivo oblačim ono u čemu se osećam prijatno. Nisam nikada bila rob mode niti ću biti.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Zlata je pokušala da dočara koliko je prizemna, pa je objasnila kako se ponaša sa sa drugaricom Gocom Božinovskom.

- Pre nekoliko nedelja bila sam kod moje Goce i vozila je do grada nešto da završi. Pristanem da obe tako smešno obučene s bazena, u nekim krpicama, odvezem do grada. Mi smo tako išle po radnjama i nije nas bilo briga ni za koga. Posle razmišljamo i shvatamo da bi malo koja žena tako bez blama išla u šoping raščupana i nesređena. Eto, takve smo mi, normalne i bez kompleksa - ispričala je Zlata.

Foto: Pink.rs

Autor: N.V.

#Goca Božinovska

#Zlata Petrović

#pevačica