AKTUELNO

Kakva vas iznenađenja očekuju, kojih će to 50 zadrugara ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 4”, saznaćete ako u nedelju budete uz TV Pink.

Otkako je počela prva sezona 6. septembra 2017. godine, “Zadruga” je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz tri sezone, 22.176 sati programa i čak 246 zadrugara koji su prošli kroz najimpresivniji televizijski imaginarijum, “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada, tri godine kasnije, sve je spremno za “Zadrugu 4” čiji je početak zakazan za nedelju 6. septembar 2020. godine u 21 čas.

Foto: Promo

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti 50 novih, intrigantnih učesnika, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne tri sezone, i za “Zadrugu 4” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone. Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veterani rijaliti programa Kristijan Golubović i Miki Đuričić, Stefan Šebez koga su učesnici često spominjali u “Zadruzi 3”, ali i neka potpuno nova lica: maneken Kenan Tahirović, pevačica Jovana Matijević, Vasilije Ilić, Zorana Stefanović, kao i par iz Zagreba Fran Pujas i Paula Hublin. Ipak, imena svih 50 učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo na spektakularnoj ceremoniji otvaranja “Zadruge 4” u nedelju 6. septembra

Foto: Promo

I u novoj, četvrtoj sezoni, gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu “Zadruge”:učesnici će biti smešteni u Belu kuću, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, svoja razmišljanja će deliti sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, “Dubiozi” i šiša baru, vođa će sa omiljenom osobom spavati u hotelu, sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i  igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija, a kako je vlasnik i glavni i odgovorni urednik TV Pink Željko Mitrović najavio, u ovoj sezoni vas očekuje mnogo više igara na jezeru. 

Biće dosta sporta u novoj sezoni, nadam se da će nas vreme poslužiti i da ćemo imati mnogo više vode nego što smo imali u prethodne tri “Zadruge”, vremenske prilike nam to nisu dozvoljavale. Mislim da ćemo sada, ako nas vreme bude dobro poslužilo, više stvari prebaciti na vodu. Kad sve ovo sagledamo, očekujem dobru, kvalitetnu i sigurno uspešnu ili možda najuspešniju ikada – rekao je Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nove učesnike “Zadruge 4” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignučima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. Kao i prethodne sezone, i tokom “Zadruge 4” će gledaoci moći da, pored direktnih uključenja i emisija na TV Pink, prate dešavanja u rijalitiju na četiri kanala Zadruga Live. Zahvaljujući ovim kanalima, gledaocima je omogućen potpun uvid u sva turbulentna dešavanja u “Zadruzi “. Pored toga, na svakom od četiri kanala prikazane su druge lokacije, što gledaocima pruža priliku da biraju koja situacija im je interesantnija i koje učesnike žele da gledaju.

Kakva vas iznenađenja očekuju, kojih će to 50 zadrugara ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 4”, saznaćete ako u nedelju 6. septembra od 21 čas budete uz TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Zadruga

#rijaliti