AKTUELNO

Jovana Tomić Matora priznala je pre nekoliko dana u emisiji "Zadruga - Narod pita" da je okrenula novi list, stavila tačku na ljubav sa Sanjom Stanković, ali i da postoji jedna osoba koja joj je osvojila srce.

Iako nije želela da otkrije identitet osobe koja je trenutno čini srećnom, iste večeri na društvenim mrežama počelo je da se šuška da je reč o atraktivnoj Žani Đorđević, od koje se poslednjih nedelja ne odvaja. Matora nije ni potvrdila, niti demantovala ove navode, a glasine je dodatno podgrejala danas, kada se na sistematskom pregledu uoči "Zadruge 4" pojavila upravo sa Žanom, koja će takođe biti jedna od učesnica.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Njih dve u tandemu odmah su privukle pažnju okupljenih novinarskih ekipa, a nedugo zatim usledio je novi šok - ispred jedne privatne klinike, gde su se okupili budući zadrugari, pojavio se i Žanin bivši muž Boban!

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Čim ga je spazila, Žana je brže-bolje otrčala do džipa da ga pozdravi, a Boban joj se potom pridružio i zajedno sa njom u obližnjem kafiću popio svoju prvu jutarnju kafu, što dovoljno govori o tome da su uprkos razvodu ostali u korektnim, prijateljskim odnosima.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Da li su Žana i Matora samo dobre prijateljice, ili između njih pak postoji nešto više - ostaje da saznamo u "Zadruzi", čija nova sezona startuje 6. septembra.

Autor: O.B., D.T.

#Jovana Tomić Matora

#Zadruga

#Žana Đorđević