AKTUELNO

Bori se za svoju ljubav!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola dali su svojoj ljubavi još jednu šansu, a pred kamerama emisije "Premijera", temperamentna Nišlijka pričala je o tome zašto je ponovo sa njim, ali i kako na sve to gleda njena majka Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolje je da se ja više ne pojavljujem na televiziji. Ja dođem, pa preuveličam, pljunem pa poližem, više ne znam. Ja njega volim, srce ne može da bira, mogu u afektu da kažem svašta za njega. Napravila sam ja lažni profil "Zola je idiot" pošto postoje razne teorije da će on ući u rijaliti i da mi se zbog toga javio, a javila sam se ja njemu - ispričala je Miljana, pa nastavila:

Foto: Pink.rs

Marija je rekla da će da se odrekne javno, da je sramota što sam ja njena ćerka, ali znam da nikad to neće da uradi, da me najviše na svetu voli kao Tijanu i Anu. Ona, jednostavno, sramota je, nema lepo mišljenje o njemu, misli da je neradnik, da me koristi i doprinosi tome da se ja loše osećam i ispoljavam čudne emocije. Sve što sam planirala, palo je u vodu, puštam vreme - iskrena je bila Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Premijera