AKTUELNO

Mlada pevačica Tijana Milentijević koja se na estradnoj sceni probija pod umetničkim imenom Tijana eM ubola je, mnogi bi rekli, hit godine koji je, uprkos velikoj popularnosti, naišao na oprečne reakcije u javnosti.

I dok jedni s oduševljenjem slušaju "Ženu od sultana", drugi se pak zgražavaju nad pesmom i tematikom koja je u spotu obrađena. Tijana ne mari za negativne komentare slušalaca, već broji milione pregleda na Jutjubu, međutim pitanje je koliko joj polazi za rukom da ostane hladna na loše komentare svojih starijih kolega.

Prvobitno je njen uradak javno iskritikovao Milan Stanković, sa kojim nije želela da se javno prepucava niti svađa, a sada je za njen hit singl upitana i Goca Tržan, čija je reakcije podigla veliku prašinu. Na pitanje kako joj se dopada "Žena od sultana" i šta misli o pesmi i izvođaču, sve što je Goca imala da kaže bilo je:

- Ne znam stvarno, možda je pesma zabavna, nisam čula - kazala je Goca, a ostaje da vidimo da li će Tijana ove njene reči doživeti kao prozivku ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Goca Tržan

#tijana milentijević