AKTUELNO

Posle skandala koji je potresao domaću javnost i vesti da je porodica legendarne pevačice Usnije Redžepove odlučila da putem oglasa na društvenim mrežama rasproda sav nameštaj iz kuće u kojoj je živela, ekipa "Premijera - Vikend specijala" donosi vam ekskluzivne kadrove i priču iz doma proslavljene muzičke zvezde!

Pet godina nakon što je Usnija preminula, članovi njene porodice po prvi put rešili su da otvore vrata njenog doma, i to baš za ekipu emisije "Premijera - Vikend specijal", koja će vam doneti ekskluzivne kadrove, ali i priču koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Pink.rs

Velika prašina u javnosti digla se nakon što je objavljeno da su njeni najbliži odlučili da rasprodaju nameštaj iz njene kuće - šta je zapravo istina, kao i kako izgleda dom u kojem je Usnija provela svoje poslednje dane za TV Pink otkriće Resad Redžepović, Usnijin rođeni brat koji je ugostio novinara "Premijere".

Foto: Pink.rs

Ekskluzivno, pet godina posle smrti pevačice, ekipa "Premijera - Vikend specijala" prva je novinarska ekipa koja je kročila u njen dom, a priču koja ostavlja bez daha ne propustite sutra u 14 sati na TV Pink!

Foto: Printscreen YouTube

Autor: D.T.

#Premijera Vikend Specijal

#Usnija Redžepova

#pevačica