AKTUELNO

Popularna pevačica Edita Aradinović ovih dana se zbog svojih objava na Instagramu često nalazi na meti kritika i osuda pojedinih korisnika ove društvene mreže, ali i javnosti.

Sve je počelo kada je dokolicu rešila da prekrati tako što će odgovarati na pitanja svojih fanova, koji su je upitali da li je istina da je poreklom Albanka. Nakon što je dala potvrdan odgovor digla se ogromna prašina, a haos na mrežama nastavio se nekoliko dana kasnije, kada je objavila fotografiju na kojoj drži podignuta tri prsta, jedan od najprepoznatljivijih simbola srpstva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pojedinci su ponovo osuli drvlje i kamenje na Editu, koja ovaj put nije želela da ostane nema na prozivke, te se žestokim rečima obratila hejterima.

Molim sve ljude, ako se tako mogu nazvati koji se nalaze uvređenim zbog slike na kojoj držim tri prsta, da odu do toaleta, umiju se, zatim popiju limunadu, eventualno nešto i doručkuju, da im dođe iz d*peta u glavu da ta tri prsta nisu namenjena bilo čemu, bilo kome i da nisam rasista, nacionalista, niti bilo šta slično! Odj*bite od mene više! To je dokaz koliko ste primitivni, besposleni i nesrećni. A takvi ljudi truju i ozbiljno utiču na zemaljsku kuglu. Bacite se ozbiljnijim problemima, bavite se sobom! Ja se bavim muzikom i širenjem ljubavi i pozitivne energije. Ako i to ne možete da podnesete, a ima takvih – unfollow i doviđenja! Ajde bre više, non stop vam nešto fali i smeta - poručila je pevačica.

Foto: Instagram.com

Autor: D.T.

#Edita Aradinović