AKTUELNO

Nedeljama unazad domaća javnost bruji o porodičnom problemu pevačice Tanje Savić, kojoj je muž Dušan Jovančević na veliki petak oteo decu i bez njenog znanja i pristanka ih odveo u Australiju.

Tanja ih od tada nije videla, a mnogi su se pitali zbog čega se ne uputi u Australiju, da se bori za svoju decu - sada je priznala šta je po sredi.

- Da nije korone i cele situacije koja mi se desila sa novcem, davno bih ja bila tamo (prim.aut. u Australiji). Uzdala sam se u njegovu dobru volju, ljudskost, zakon. Ne kažu džaba da je pravda spora, ali videćemo da li je dostižna. Pričam sa mojima i jedino rešenje koje vidimo trenutno je da odem u Australiju i borim se za decu - kaže Tanja i dodaje:

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

- Da će biti lako - neće sigurno, ali ja drugo rešenje nemam. Nažalost, mislim da u ovakvoj situaciji samo majke mogu da me razumeju. Videću od koga da pozajmim pare, nije to mala cifra, pa ću da vraćam od nastupa. Nadam se da će ih biti.

Tanja je takođe očajana zbog toga što oseća da se sinovi Đorđe i Maksim sve više udaljavaju od nje, po očevim uticajem.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

- Deca su već pod njegovim uticajem, kad uspem da ih dobijem, sve su uzdržaniji i hladniji. On može da radi sa njima šta hoće i da ih usmerava kako hoće. Ne smem da čekam, pa da bude kasno za sve

Autor: D.T.

#Tanja Savić