AKTUELNO

Snalaze se.

Zbog koronavirusa mnogi estradnjaci su ostali bez osnovnog priliva novca, pa su tokom višemesečne pauze našli nova zanimanja.

Goga Sekulić uzela je stvari u svoje ruke. Ona je protekli period, dok nije pevala, iskoristila da pokrene novi biznis.

Ambiciozna sam tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenula sam platformu za vozače. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.veka - navela je Goga.

Foto: Instagram.com/sekulicgoga

Anica Milenković kaže da je pre korone imala posla preko glave, a kada je zavladao virus sve je stalo, a ona kao majka dvoje dece morala je da nađe neki vid zarade.

Pre korone imala sam mnogo posla, nisam stajala. Onda je usledio ovaj haos i, naravno, da je posla manje. Ja sam neko ko nikada ne kuka nad sudbinom. Nikada nisam imala muškarce sa parama, uvek sam u sebe ulagala sama. Imam dvoje dece, ćerkicu Barbaru i sina Filipa, kojima sam najpotrebnija sada kada rastu. Prošla godina je bila odlična za pevanje. Onda je došla korona i posla više nema - navela je Anica i dodala:

Foto: Instagram.com

Nedavno sam čuvala jednu baku koja ja, nažalost, preminula, bila je vezana za krevet. Sada čuvam njenog muža. Ta briga o starim ljudima je nešto što mene ispunjava. Ja se ne stidim, ja sam sposobna. Znam da ako sutra ne budem mogla da zarađujem pevanjem, naći ću posao. Ne stidim se da ispričam nekome kako se babi briše dupe, pa kako je kada počne da se guši, kada treba da je okreneš na stranu da se ne uguši. Te ljude treba presvlačiti, te ljude treba kupati, većina njih nije sposobna, stari su, bolesni. Ja sam uvek imala da se okrenem poslu koji će mi doneti hleb u kuću za moju decu. Ponosna sam na sebe što mogu svakakav posao da radim. Ja sam odrasla na selu, čuvala sam koze, ovce. Muzla sam krave. Radila sam sve što se radi na selu.

Branka Blek Rouz sada kopa krompir i kaže da joj je to bojle letovanje nego na najluksuznijim plažama.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Evo sa letovanja pravo u baštu, vadimo krompir. Svi koji idete po teretanama, a svi me pitate odakle mi ovakva linija, brate - istakla je Branka.

Autor: R.L.

#Anica Milenković

#Branka Blek Rouz

#Goga Sekulić

#pevačice