AKTUELNO

Uskrs je za mene najradosniji hrišćanski praznik. Cela porodica je na okupu, rekla je Pinkova zvezdica.

Katarina Radulović, talentovana učesnica muzičkog šou programa "Pinkove zvezdice", ovaj praznik uvek provodi u krugu porodice, a njena mama je zadužena da za svaki poseban datum unese prazničnu atmosferu u njihov dom. Tako je i ove godine, a Katarina je za čitaoce portala Pink.rs otkrila kako provodi Uskrs u porodičnom domu u Podgorici.

Foto: Pink.rs

Uskrs je za mene najradosniji hrišćanski praznik. Cela porodica je na okupu. U neposrednoj blizini žive i moja dva malena brata, od ujaka, Vuk ​i​ Lav. Tu je, pored roditelja, ujaka i ujne, takođe i baka. Na taj dan ranije ustajem da bismo zajedno pravili kućne dekoracije. Mama posvećuje posebnu pažnju prazničnim dekoracijama. I ja sam to zavolela uz nju. Uskrs je posebno čaroban zbog farbanja jaja - rekla je Katarina Radulović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Osim farbanja jaja, Katarina mami Sanji pomaže i u dekoraciji cele kuće, a kako je sama otkrila, u tome i ona uživa.

U dvorištu imamo vrbu, a njene grane su krivudave, neobične i odlične za ukršavanje. Zato od njih napravimo uskršnje drvo i ukrasimo ga plastičnim ili papirnim jajima, slamom, ptičicama… Sve je toliko šareno i veselo. Obavezan je zajednički uskršnji doručak i kucanje jajima. Ove godine pobeđivalo je Vukovo jaje. Baka svake godine napravi preukusnu pogaču. Nakon prazničnog ručka, posetim drugu baku, tetku ili strica. Nosim jaja i kucanje se nastavlja. Svaki Uskrs mi ostane u lepom sećanju - rekla je ova Pinkova zvezdica.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: J. Vučić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Uskrs

#emisija

'