AKTUELNO

Pink.rs vam otkriva ono što su voditelji rijalitija "Zadruga" godinama skrivali od javnosti!

Voditelj "Zadruge" Milan Milošević podelio je sa čitaocima Pink.rs nekoliko zanimljivih informacija iz svog života, koje niko do sada nije znao.

Foto: TV Pink Printscreen

Najpre, voditelj se kroz smeh podsetio jedne situacije iz detinjstva:

Imam jednu tajnu iz ranog detinjstva, nikad ne pricam o tome, haha. Upao sam u kanalizacioni otvor kod dede u Bosni i polomio nogu, jedva su me izvukli. U Zenici sam završio u bolnici i ceo letnji raspust mi je preseo - podelio je Milan.
Ali to nije jedina situacija iz detinjstva o kojoj nisam pričao. Kada sam imao 14 godina, vlasnik video-kluba me je prijavio policiji jer nisam mesec dana vraćao 8 filmova na video kasetama i išao sam na razgovor u policiju da bi se ispostavilo da je neki dečko iz mog grada, na moju člansku karticu, dizao filmove. Elem, ja nisam ni znao da sam je izgubio - prisetio se Milošević.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Milan je podelio još jednu interesantnu činjenicu o sebi, čime je otkrio još jedan svoj kvalitet.

Niko ne zna da sam grčki jezik naučio sam, uz pomoć CD-a i interneta, samo zato što sam se zaljubio. I iz inata, kako bih sto bolje komunicirali, ja sam ga čas posla naučio. Naravno, samo sam naučio da govorim, a da pišem nisam do dana današnjeg - rekao je on.

Onda je progovorio i o estetskih korekcijama, temi koju mnogi izbegavaju.

Operisao sam nos, ali iz zdravstvenih razloga i ispostavilo se da mi je to promenilo mnogo i fizički izgled celog mog lica. Niko to ne zna, ali eto...Pao sam sa ljuljaške na beton u trećem razredu i polomio sam tada nos i baš mi se deformisao.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Za kraj, Milošević je otvorio dušu i o svojim strahovima.

Svi znaju da ja ne idem duboko u vodu, a niko ne zna razlog. Kada sam u osnovnoj školi, u drugom razredu išao na more sa školom u Kaštel Stafilić pored Trogira, nekoliko dečaka su me kao neplivača tada toliko davili i potapali da sam bez daha ostajao, a dobio sam i aritmiju. Nisu mi prosto dali prostora da im kažem da prestanu, nego su me iznova i iznova zagnjurivali u more. Od tada imam ozbiljne fobije od dubine, ali i ukoliko su nepoznati ljudi u mojoj blizini dok se kupam - podelio je voditelj.

Sutra u 20h na Pink.rs pročitajte novih 5 tajni nekog od voditelja "Zadruge" - očekuju vas neočekivana priznanja!

Autor: M.Ivanović

#Milan Milošević

#Zadruga