AKTUELNO

Pevačica i njen suprug današnji praznik proslavljaju u svom porodičnom domu.

Poznata pevačica Nikolina Kovač i ove godine Uskrs provodi sa suprugom Sašom Kaporom i sinom Nikolajem, koji se neizmerno raduju zbog najvećeg hrišćanskog praznika. Današnji dan rezervisan je za porodicu, a pevačica za Pink.rs otkriva da kako godine prolaze, sve je veće interesovanje njenog sina za ovim praznikom.

Foto: Pink.rs

- Tokom Uskrsa uvek sam sa porodicom. Trudim se da taj doživljaj Uskrsa prenesem i na njih. Nikolaj što je stariji, sve ga više interesuje sve u vezi sa Uskrsom. Kada sam mu pokazala kakva su ovogodišnja jaja, rekao mi je:"Bravo, bravo mama". Njemu je sve ovo baš interesantno, uvek mi pomaže u svemu. Mi smo tim koji super funkcioniše - rekla je Nikolina, a onda nam pokazala svoja uskršnja jaja i objasnila na koji način ih je dekorisala.

Foto: Pink.rs

- Ove godine sam se potrudila da uvedem nešto novo, drugačije, da upotrebim neku novu tehniku tokom ukrašavanja jaja. Htela sam nešto inovativnije, pa sam koristila dekupaž tehniku i lepe, pastelne boje. Sve izgleda bajkovito i smirujuće, veselo - objasnila je lepa pevačica i dodala da će i ove godine, najverovatnije, pobedu u tucanju jajima odneti njen i Sašin sin.

Foto: Pink.rs

- Videćemo ko će imati najviše sreće. Prošle godine smo dozvolili Nikolaju da pobedi, verovatno će i ove godine biti tako - kroz smeh nam je rekla plavokosa pevačica, koja je poželela čitaocima portala Pink.rs sreću, zdravlje, mir i blagostanje.

D. Tanasijević

#Nikolina Kovač

#Saša Kapor

#Uskrs

#pevačica

'