AKTUELNO

Gagi tvrdi da je zgranut.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Đedović i Gagi Đogani

U program se uključila gledateljka Tijana iz Beograda.

Gagi, da li si dobio sudsku presudi i da li ćeš platiti alimentaciju? Sam treba da uzme novac i da da svom detetu. Da li ti je žao kad je Miljković u "Zadruzi 2" davio tvoju ćerku, ti si to još podržao? - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam dobio nikakav poziv, nisam bio na ročištu. Zvao sam Ninu, nemam kontakt sa Anabelom. Njoj se sad obraćam, da me nazove. Ja ne bežim od toga, ako je podigla tužbu, tu sam - rekao je Gagi.
Tužba je podneta dok si ti bio u "Zadruzi", a Anabela napolju. Nije dete samo sebe odgajalo. Postoji neko ko je čuvao to dete, kuvao mu. On treba da plati Anabeli - ubacio se Đedović.
Jadno je to što moram da čujem od Đedovića. To je jadno da ti znaš. Treba da dobijem poziv, Anabela bi trebalo da me okrene i da kaže da me tužila. Na adresu ništa nisam dobio. Naravno, da ću platiti. Jednom me je tužila, pa me povukla. Napravili smo usmeni dogovor. Naši odnosi su se promenili posle rijalitija. Ne priča sa Lunom, sa mnom, ne znam gde je, možda je na Mars otišla. Meni je nelogično da neko meni presudi, a da ne zna moju stranu. Sa Anabelom imam decu, sa njom ću da pričam. Znam da ti imaš kontakt sa Anabelom. Ja sam zgranut što za to moram da pričam sa njim. S obzirom da ste rekli da ja znam samo da bijem, podržavam to - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledateljka je pitala Đedovića da li mu je krivo zbog toga što je prekinuo kontakt sa Draganom Mitar?

Što se tiče Dragane, sve sam rekao kad sam bio u emisiji sa njom. Nije mi krivo, neću da pričam o stepenu nasilja. Na početku "Zadruge" nisam znao sve - odgovorio je Đedović.

Nakon niza uvreda koje su međusobno razmenili Gagi i Marko, novinar je pročitao poruku u kojoj je Gagi optužen da je zlostavljao dete sa posebnim potrebama, što je denser oštro demantovao.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga