AKTUELNO

Šok!

U radio Amneziju uključila se uživo Mima Živković, bivša zadrugarka, a poznato je da Jelena Pešić i ona nisu u dobrim odnosima. Jelena je bila u studiju sa Borom, a izgleda da zajednički jezik ne mogu da nađu.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jelene, mislim da sam ja kompetentna da kažem nešto za nju. Najiskrenije mi je žao kada čujem da je pljuju na taj način neki, ja pijem, ja sve to radim, meni je zasmetalo kad ona kaže "Ja sam dama", samu sebe je hvalila. Ona je bila folirant, ja znam nju, ona ćuti, a liže se sa ljudima koji je vređaju i onda meni okrene leđa. Šta da kažem, folirant je bila, a ona ako je pametna, možda će da kađe "Možda je ona blesava Mima bila u pravu". Nemam pitanje, ma ne zanima me Boro, posle svega ne možemo da se družimo, želim joj sve najbolje i to je to - rekla je Mima, a Jelena se nadovezala:
Ja mogu kao i uvek da dam reklamicu našoj bivšoj zadrugarki Mimi. Moj odgovor je "Život priče piše, nisam mala više, ali tvoja sam devojčica. Uzmi moje male ruke, oprosti mi za sve muke, da postoji zlo nisam znala Mima to". Ja sam samo želela njenu pesmu da otpevam, uvek ću se sećati kako je pevala, uvek sam stala uz nju, možda odem i na neki nastup, ali negde daleko da stanem da me ne gađa nečim - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

Autor: N.V.

#Jelena Pešić

#Mima Živković

#Zadruga