AKTUELNO

Pop zvezda Severina Kojić pre šest dana objavila je da je pozitivna na koronavirus, zbog čega se samoizolovala.

Kako kaže, oseća se dobro, a sada se javnosti obratila pismom iz samoizolacije kojim je želela da približnije dočara kako provodi vreme.

Foto: TV Pink Printscreen

Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim na neverovatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vreme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobilnom, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se izvinjavam susedima na ponekad preglasnoj muzici. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprečava (kao i mene) da ne zaplešemo gde god sad bili… Bred Pit poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag - napisala je Severina.
View this post on Instagram

Drage moje i dragi moji, ne znam kako da vam svima zahvalim ❤️ na nevjerojatnoj brizi. Ne stižem odgovoriti i zahvaliti svima, ponekad se moram i odvojiti od telefona. I dalje sam dobro. Vrijeme u samoizolaciji uglavnom provodim, osim prčkajući po mobitelu, lagano spremajući, pomalo čitajući, pasionirano gledajući serije… i plešući! Tako volim plesati da se ispričavam susjedima na ponekad preglasnoj glazbi. Klubovi su zatvoreni nakon ponoći. Poštujmo to! Ali to vas ne sprječava (kao i mene) da ne zaplešemo gdje god sad bili… Brad Pitt poludi… P.S. voli vas vaša Seve odavde do Tokija i natrag! #duk2013 Directed by: Tomaž Pandur ❤️, Video production: Dorijan Kolundžija, Choreography by: Anže Škrube #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on

Autor: D.T.

#Severina Kojić

#koronavirus