AKTUELNO

Obe kažu da im je bio simpatičan i drag.

Večerašnje gošće emisije "Zadruga - narod pita" Maja Marinković i Miona Jovanović bile su neko vreme u "Zadruzi 3" veoma bliske sa Vladimirom Tomovićem, pa su i ove večeri progovorile o njemu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imala konflikte sa Tarom, Anom, Šopićkom, sa Đedovićem, ali sa Tarom najviše, došlo je do fizičkog kontakta. Sada me ne nervira, ravna je linija, nije rekla ništa loše za mene, nemam ni ja za nju. To je bilo i prošlo. Ne družimo se, nemamo kontakt. Nije lepo ni sa moje strane da joj govorim takve reči, ni sa njene da krene fizički na mene. To je bilo zbog mog flertovanja sa Matejom. Mene to nije zanimalo, ali bilo je flerta sa Matejom, sa Tomovićem. Ta priča (Janjuš) je ostavila veliki pečat, ostalo je bilo smešno. U Tomovića nisam bila zaljubljena, bio mi je simpatičan i drag, ali nije moj tip muškarca niti sam ja njegov tip devojke. Videla sam neke njegove izjave o meni, ali svako govori o sebi - rekla je Maja.
Tomović mi se tu u početku našao, pomagao mi je, i oko hrane i oko svega. Davao mi je savete kad mi je teško, ispao je čovek i pomogao mi je. On se zaigrao pokušao da sedi na više stolica. Bio mi je simpatičan u početku, ali kada sam videla na koji način radi, šta radi sa devojkama, kako se ponaša, ja sam se sklonila i rekla da nije to za mene - rekla je Miona.
Kad je bila priča oko Mine, mene i njega, plakala sam, ali to je bilo neozbiljno ni ne setim ga se. Devojke su pristale na taj odnos sa njim, ali to je davno završeno, nema potrebe da se vraćam na tu temu, niti me zanima niti želim da komentarišem - navela je Marinkovićeva.

Foto: Pink.rs/S. Kojić

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Maja Marinković

#Miona Jovanović

#Vladimir Tomović

#Zadruga