AKTUELNO

Svi su burno reagovali na ovu aferu.

Nedavno je u domaćoj javnosti obelodanjeno da je bivši zadrugar Rade Lazić u vezi sa Mirelom Kemez, sestrom svoje bivše cimerke iz Bele kuće, Milice Kemez. Međutim, ubrzo je došlo do velikih turbulencija u njihovom odnosu.

Foto: Pink.rs

Naime, izvesna Sara objavila je Radetov i njen snimak iz kreveta, na kom se jasno vidi da su izuzetno bliski, te je tvrdila da je Lazić sa njom prevario Mirelu.

Video: Privatna arhiva

Rade je tada imao velikih problema i sa Mirelom, ali i sa Milicom koja je burno reagovala na navodnu prevaru koju je učinio Lazić. Međutim, istina je sasvim drugačija.

Sara je sada priznala da je sve plod njene bujne mašte i da Rade nije prevario Mirelu, te mu je uputila javno izvinjenje putem svog Instagram profila.

Želim javno da se izvinim Radetu Laziću na svim prozivkama i za sve iznete laži. Sve je bilo jako sveže i cela situacija me je ponela malo u pogrešnom smetu. Rade, ti nisi čovek koji je zaslužio takve reči od mene, ti si čovek koji je meni davao vetar u leđa. Nikada sebi neću oprostiti što sam pored svega takvog prijatelja izgubila. Još jednom izvini - napisala je Sara.

Foto: Instagram.com

Lazić je očigledno ispunio svoj cilj, te je sada spokojan i bezbrižan, a za naš portal na celu situaciju imao je samo jedan komentar.

Istina na kraju lomi kosti - rekao je Rade.

Autor: M.K./R.L.

#Mirela Kemez

#Rade Lazić