AKTUELNO

Otkako je fudbalski as Luka Jović pre dva dana zaprosio svoju trudnu devojku Sofiju Milošević, brojni svetski mediji nagađaju o prstenu koju je tom prilikom dobila manekenka.

Kako se pročulo, reč je o komadu nakita koji je napravljen od čistog belog zlata, a njegova cena je, prema rečima jednog beogradskog zlatara, negde oko tri hiljade evra.

View this post on Instagram

❤❤❤

A post shared by Luka Jovic (@lukajovic) on

Sam čin prosidbe dogodio se na jahti na ostrvu Kapri u Italiji, gde je par otputovao na odmor nakon završene sezone fudbalera u Real Madridu. Luka je tog dana kleknuo pred svoju izabranicu i upitao da li želi da ostatak života provede sa njim, a nakon što je dobio potvrdan odgovor, pohvalili su se i na društvenim mrežama.

- Da. Hvala ti što si bio ti, hvala ti jer se mnogo više smejem, hvala ti što me voliš - napisala je Sofija na Instagramu - napisala je Sofija na Instagramu.

Foto: Instagram.com/sofimilo

Sofija i Luka su inače u početku krili vezu i govorili da nisu zajedno, čak je fudbaler jednom prilikom izjavio da su njih dvoje raskinuli - ispostavilo se da je to bio samo jedan od (neuspelih) pokušaja da skrenu sa sebe pažnju kako domaćih, tako i inostranih medija. Ipak, kada je pre nekoliko meseci Sofija saopštila da je trudna, svima je bilo jasno da je njihova ljubav čvrsta i da planiraju zajednički život.

Foto: Instagram.com/sofimilo

Sofija je za svoj porođaj odabrala jednu privatnu kliniku u Madridu, uprkos tome što je isprva želela da se to desi u Njujorku.

Autor: D.T.

#Sofija Milošević