AKTUELNO

Nije ostala nema na priče!

Bivša zadrugarka Tara Simov rešila je da uplovi u muzičke vode nakon izlaska iz "Zadruge 3", a mnogi joj već predviđaju veliku karijeru, s obzirom na to da je pokazala da ima dar i talenat za to. Ona je već snimila jednu pesmu, koja će uskoro ugledati svetlost dana, ali je odlučila i da svoj glas ukrsti sa prijateljem i bivšim cimerom iz Zadruge Milanom Petkovićem.

Foto: Pink.rs

Mi smo bili na snimanju spota, a tom prilikom smo popričali sa Tarom o tome kakva je ovo pesma i kako je došlo do Milanove i njene saradnje, ali i kako komentariše priče onih koji smatraju da rijaliti zvezde ne treba da snimaju pesme.

Danas sam u posebnom raspoloženju s obzirom na to da snimam spot, Milanče i ja smo se izmrcvarili juče u studiju, celu noć, ali danas sam u malo boljem raspoloženju. Što se tiče Milana i mene, družili smo se dok je bio u Zadruzi, pre svega smo veliki prijatelji, on je jedan odličan vokal, odličan muzičar, veliki talenat i ja sam mu predložila kao da snimimo neki kaver pre nego što izbacim pesmu, gušt mi je, obeležili smo naše prijateljstvo ovom pesmom. Posvećena nije, ali na gledaocima je da protumače. Sve teče kako treba na snimanju, čekamo da mrak padne da uhvatimo te još neke kadrove i eto - rekla je Tara, pa dodala:
Ne mogu ja da uzmem nekome posao, svako ima svoju publiku. Ja sebe ne smatram velikom muzičkom zvezdom, velikim vokalom, ali da imam sluha i dara, imam. Naravno, sve to treba uvežbati, ja sam tek ušla u tu priču sa muzikom. Svi mi koji smo ušli i izašli iz rijalitija, dosta ljudi komentariše kako neko ne treba da se bavi muzikom i tako to, ja smatram da svako treba da se oproba u onome što misli da će uspeti. Ne mogu ja nikome da uzmem hleb iz usta, svako ima svoju podršku, moji će pratiti mene pored drugih, treba pustiti ljude da odluče sami.

Kadrove sa snimanja spota pogledajte u nastavku.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Video: Pink.rs

Autor: O. B./ N. V.

#Milan Petković

#Pesma

#Tara Simov

#prozivke