AKTUELNO

Na ovo niko ne može da ostane imun.

Bivša zadrugarka Zerina Hećo gostuje danas u specijalnoj emisiji kod Darka Tanasijevića gde priča o celom paklu koji je preživela sa Dadom Glišićem.

Zerina je ispričala da je doživela i spontani pobačaj kada je bila trudna sa Dadom.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga sve eskalira i ja sam ostala u drugom stanju. Nisam znala da sam u drugom stanju i od svih tih stresova nisam znala da sam trudna, saznala sam kada sam dobila spontani. Dobila sam prepiske da se on dopisuje sa nekom devojkom, pitala sam šta je to, on mi je rekao da ćutim do Banja Luke. Meni je njegov otac rekao da nije dobro da budem sa njim i da nije dobar za mene. Šetali smo i on mi je rekao kako da se ponašam sa Dragoslavom kad dođe do tih situacija. Njegov brat je primetio po njegovom ponašanju da se nešto dešava, a ja nisam znala da mu to nije prvi put i da je već imao problema sa drugim devojkama. On je meni rekao šta ću da jedem, a njegov brat mu je rekao: "Je l' moguće da ti njoj određuješ šta će da jede". Zabranio mi je da radim reklame, da će on da me on finansira, sve emisije i svaki kontakt je išao preko njega, prvo Dadi da se javite, pa ako on odobri, Zerina dolazi. Imao me je u kandžama, on je meni obećavao karijeru. Ja sam sa njim dosta naučila o muzici. Tu noć kad smo bili u Banja Luci on me je pretukao i zvao oca da dođe po mene. Njegov otac je došao po mene, a Dragoslav je otišao na suđenje. Neprikladno se ponašao prema sudiji i pritvoren je na 24 sata. Ja sam doživela stres, bila sam sa njegovom majkom, kada je prošlo 24 sata, a ja nisam znala da su on i majka u kontaktu. Oni su se dogovorili da me pošalju za Sarajevo - pričala je Zerina.

Foto: Foto/Kobra

Ja moram da kažem da Ceca Dada ne poznaje, nikad ga nije videla i nema nikakve veze nema sa njim i nema potrebe da se ti plašiš zbog toga - rekao je voditelj.
Ja samo hoću tu ženu da upozorim da se on na nju poziva. Ja se nikoga više ne plašim, plašila sam se samo Dragoslava, a sad se ni njega više ne plašim. Bila sam u Banja Luci, došao je njegov brat i doneo mi je sve stvari, ja sam bila u šoku i počela sam da krvarim. Njegov brat je to video. Dodo mi je napisao poruku da sam ja kriva što je on bio u policiji i da mi šalje stvari da neće da bude više sa mnom. Ja sam u šoku bila, kako da se vratim majci, ostavila sam sve, zapostavila sam Sarah, kako me ostavljaš na cedilu, nemam ništa. On je u tom momentu rekao, videla sam da on i majka komuniciraju i dogovorili su se jer su znali da ja imam dokaze. I moji fanovi imaju te slike sa modricama i slali međusobno i slali mojoj majci, a ja sam svojoj majci govorila da je to laž i fotošop. Njegova majka je rekla mi je rekla da sklopimo dogovor. To je bilo ove godine. Majka njegova me je dovela u Beograd, nije dozvolila da mi kontaktiramo. Majka je bila uz njega kada se lečio od heroina i jako su vezani. Ona je od prvog dana bila protiv mene iz svojih razloga, ja nisam nacionalista. Došla sam u Beograd, uselila sam se u stan u Karađorđevoj, on je to plaćao, rekao je da će me finansirati, ja sam molila za posao. Na probama sam pljuvala krv. On je mene maltretirao sa pričom da ćemo se pomiriti kada dođe vreme, kad počnem da radim, kada on izbaci album, a ustvari njegova mama njemu nije dozvoljavala da živi sa mnom i zato ne sme da bude sa mnom. Patila sam, ali sam se skoncentrisala na posao i verovala sam mu. Verovala sam da je dobar čovek, samo da je oštećen mentalno. I dalje me je maltretirao, govorio šta da oblačim, nisam smela da izlazim, da se viđam sa muškarcima, da izlazim sa drugaricama, zvao bi me, proveravao me, pravio scene. Postojala je i dalje ljubav prema njemu, a s druge strane sam razmišlajla ako odem za Sarajevo, nisam uradila ništa, dolazim opet kući da me mama finansira, a zašto sam sve trpela, ako sam već jela g, hajde da završim do kraja. Mene su ljudi zvali za nastupe, on je otkazivao - dodala je bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam se uselila u stan, prošlo je 15 dana, ja sam sve vreme krvalila, imam nalaze. Nisam obraćala pažnju jer mi je ciklus poremećen - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Dado Glišić

#Zerina Hećo