AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Gagi Đogani uključio se telefonski u radio-emisiju ''Amnezija'' i tom prilikom progovorio o tome da ga je bivša žena Anabela Atijas dobila na sudu i da će morati da isplati sve alimentacije svojim ćerkama.

- Ne bih da pričam o toj tužbi. Nemam nikakve informacije o tome, niti sam bio u sudu, niti sam dobio neki poziv - rekao je Gagi i otkrio u kakvim je odnosima sa Lunom i Markom.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović, Jelena Simonović

- Viđam se često sa Lunom i Markom, oni imaju svoje obaveze. Odemo na piće, klopicu i tako... - rekao je Đogani, a onda mu se iz studija obratio Mensur Ajdarpašić, pa su bivši cimeri iz Bele kuće, nakon brojnih svađa u rijalitiju, izgladili odnos.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mogle su naše čarkice da se izbegnu da nije bilo tu nekih osoba, ali to je rijaliti, razumem sve... Kako su mi Lunči i Nina? - pitao je Mensur Gagija.

- Ti si meni drag, kako god bilo. Nina je sada u Sarajevo, deca su dobro - odgovorio je Đogani, a onda otkrio u kakvim je sada odnosima sa Erminom Pašović.

Foto: Pink.rs

- Ermina je bila ovde, čuli smo se, ali nismo mogli da se vidimo. Imao sam neku frku i morao sam da se posvetim nekim drugim stvarima. Sve je u najboljem redu, čujemo se... - otkrio je denser.

Autor: M.K.

#Radio Amnezija