AKTUELNO

Prepolovio se, ali bukvalno!

Popularni folker Darko Lazić smršao je 70 kilograma otkad je pre osam meseci operacijom smanjio želudac, a sada ide ponovo pod nož jer želi da skine višak kože! Folker je zakazao hiruršku intervenciju na jesen, kada će mu lekari iseći višak kože koja mu je ostala nakon što je drastično smršao.

Foto: TV Pink Printscreen

- Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken - priča izvor blizak folkeru i nastavlja:

- Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu. Muka mu je od lekara. Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživeo stravičnu saobraćajku pre dve godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće posle dužeg vremena da bude zgodan i zategnut.

Darko se odlučio na smanjenje želuca pre svega iz zdravstvenih razloga. Pevač je priznao da zbog debljine nije mogao da se kreće.

Foto: Pink.rs/J. Simonović

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem jer nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam sa lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Od rada kilogrami sami spadaju - ispričao je Lazić.

On je posle operacije jeo samo kaše, a kada je počeo da konzumira čvrstu hranu, jeo je trostruko manje nego ranije!

- Ako sam pre mogao da pojedem dva parčeta torte, sada je to polovina jednog. Mogu da pojedem dva-tri zalogaja mesa ili tri krompira i to mi je dovoljno. Jedino mi je žao što ujutru ne mogu da popijem čašicu rakijice, jer mi je alkohol strogo zabranjen, a ja se toga pridržavam - kaže Darko.

Autor: M.K.

#Darko Lazić