AKTUELNO

A Orozovića je ostavio za kraj.

Marko Đedović, učesnik treće sezone "Zadruge", rešio je da pozove broj telefona 0677/300-300 i uključi se uživo u emisiju "Zadruga - Narod pita" kako bi izneo svoje stavove. Inače, gosti voditeljke Dušice Jakovljević noćas su Nikola Orozović, Ivana Krunić i Mlađan Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko se na početku osvrnuo na navodne montaže, o kojima se pričalo i prošle večeri u emisiji kada su gostovali Lepi Mića, Ana Korać i Tara Simov.

Sve je moguće, što se tiče tih montaža, ali ima glasovno gde Miljković komunicira sa svojim babama. Tu se spominju i imena i nije to nešto što ću ja da bubnem i okačim. Pa, ako su sve osmišljavali, što ne bi i ovo? Kada su sve radili što su radili. Ja o sebi ne moram da pravim montaže za takve stvari, ja mogu da napravim taj čin i da to snimim. Dobro je da sam ja zlo, ako su im dobri Marko, Luna i ostale budaletine. Ja ću da uradim i da se snimim, kakve crne montaže. Barem će da mi bude lepo - rekao je Đedović.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

No, da se vratimo na goste. Prvo da pozdravim Mlađu, on je super momak, nemam bilo šta loše da kažem za njega. Svaka čast za ono što je pokazao. Imam za Ivanu pitanje. Kada sam gostovao spomenuo sam to u jednom trenutku, pa bih direktno pitao Ivanu, da li misliš da neko ko hoće da bude zvezda treba tako da izgleda? Mislim da dosta grešiš - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovako da izgleda? Ja ne znam šta fali mom izgledu... Ja bih malo počela da treniram i sredim zubiće. Što se tiče ponašanja u Zadruzi, to je bila moja reakcija. Ti si mene milion puta savetovao, ja tvoje savete često nažalost nisam uvažila - pričala je Ivana.
Gde si Orozoviću? Što si demantovao da se nisi video sa Brendonom, kada moji izvori kažu da se jesi video? Jesi ti siguran da se niste videli? Kažeš da se niste videli, a šta ćemo ako lažeš? - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne možeš ti bez mene. Ja ti kažem da se nismo videli. To ćeš na sudu sve da dokažeš - pričao je Nikola.
A na sudu? Zar se nismo dogovorili da ćemo se poravnati na sudu, da ću ti dati 30 dinara za tvoj obraz i čast. Hoćeš da ti pokažem da sam najbolji snimak pustio? Hoćeš da ti pokažem da postoji gori snimak od onoga? Budi dobar, da ne budeš objavljen - rekao je Đedović za kraj Nikoli.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.