AKTUELNO

Tvrdio je da je pevačica u braku sa njim prezadovoljna.

Kao bomba je u domaćoj javnosti odjeknula vest o tome da je Tanja Savić prijavila svog supruga Dušana Jovančevića jer je bez njenog znanja odveo njihove sinove u Australiju.

Malo po malo, počeli su da isplivavaju još neki detalji njihovog problematičnog bračnog odnosa, a pre samo nekoliko godina Dušan je u javnosti plasirao potupno drugu priču o njihovom braku.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Tanja mene ne vara, niti ja nju tučem. Nema potrebe da me vara jer sam ja mašina u krevetu, od mene nikada neće otići. Dajem joj više nego što joj treba. Prezadovoljna je mnome u tom smislu. Ne bi me valjda trpela da je bijem, ona voli kako je zadovoljavam. Volimo se svaki dan sve više - izjavio je svojevremeno Jovančević za domaće medije i dodao:
Zlobni ljudi nam priređuju probleme. Tanja me obaveštava o svemu, nikada ne bi smela da me slaže za nešto. Ja sam za nju sve.

Nakon što je izbio ovaj veliki skandal Dušan se oglasio i otkrio o čemu se radi.

Foto: Pink.rs

Deca i ja smo otišli u Australiju zbog njihove bezbednosti i vraćamo se, naravno, za Beograd kada prođe sve oko korone. Tako smo se dogovorili moja supruga i ja. Ona je ostala jer ima poslovne obaveze - tvrdi Tanjin suprug.

Autor: R.L.

#Tanja Savić

#dušan jovančavić