AKTUELNO

Pop pevaču rođeni brat predstavlja jednu od najvažnijih osoba u životu.

Jedan od najpopularnijih mladih pevača na našim prostorima Saša Kovačević veliki je avanturista, a jedna od omiljenih destinacija mu je Tajland gde rado boravi kako preko zime, tako i leti.

Foto: Instagram

On je poslednji put u januaru ove godine posetio ovo egzotično mesto koje je poznato i kao ''zemlja slobode''. Kovačević je tamo vreme provodio u društvu svog rođenog brata Radeta sa kojim najčešće i putuje.

Zgodnog pevača smo pitali koga bi poveo na pusto ostrvo, a njegov odgovor nas je pomalo iznenadio.

Na pusto ostrvo bih uvek otišao sa bratom. Ja sa bratom provodim najviše svog vremena, zaista bez njega ne bih mogao da živim... Gde god da idem, uvek idem sa bratom. Ako bi neko već morao da ide sa mnom na pusto ostrvo, onda bi to bio on definitivno, ukoliko nemam lepšu polovinu ili nisam u braku, naravno - rekao je Saša za Pink.rs.

Međutim, Kovačević se u poslednjem trenutku ''izvadio'', te je priznao da ipak postoji ženska osoba koju bi rado odveo tamo.

U ovom trenutku ne postoji ženska osoba koju bi vodio na pusto ostrvo. Ustvari, ima jedna... To bi definitivno bila Džesika Alba - kaže pevač kroz osmeh za naš portal.

Autor: M. K.

#Džesika Alba | Jessica Alba

#Saša Kovačević

'