AKTUELNO

Da li će prihvatiti ovo?

Romana Panić dobila je ponudu da napiše knjigu o tome šta je sve prošla u poslednjih godinu dana, počevši od njene ljubavne afere sa Filipom Mrkajićem, s kojim je živela u Italiji, pa sve do služenja zatvorske kazne u Australiji, gde su njih dvoje pljačkali bankomate. Za taj poduhvat izdavačka kuća pevačici nudi čak 20.000 evra, ali je uslov da pisanje bude završeno s prvim septembarskim danima.

Moglo se očekivati da će se Romani isplatiti afera kroz koju je nedavno prošla, jer je ovdašnja javnost i te kako zainteresovana i nestrpljiva da čuje njenu stranu priče. Mediji su preneli saopštenje suda iz Brizbejna, u kojem je pisalo da su Romana i njen dečko Filip uhapšeni 25. juna jer su u dužem vremenskom periodu pljačkali bankomate u tom gradu pomoću sofisticiranog sistema. Dva dana kasnije osuđeni su, pa je Panićeva prava napustila ćeliju nakon provedenih dva i po meseca iza rešetaka.

Foto: Pink.rs

Pre nekoliko dana je deportovana u Srbiju i bila je glavna tema svih medija. Novinari su je pratili u stopu, a ona je bila odlično raspoložena i sa svima je proćaskala i ljubazno odgovarala na pitanja. Jedino nije htela da priča o tome šta se sve dešavalo u Brizbejnu. A imala je i razlog zašto ne želi da još uvek otkrije detalje.

Njoj je, još dok je boravila u migracionom centru u Australiji, navodno stigla ponuda od jedne poznate izdavačke kuće da sve svoje muke, i ljubavne i zatvorske, stavi na papir i da za to bude dobro plaćena. Iznos od dvadeset hiljada evra vrlo je primamljiva i kako tvrdi naš izvor blizak pevačici, ona je vrlo blizu toga da prihvati ponudu. U tom slučaju imala bi dve nedelje vremena da ispiše oko stotinak stranica, koliko je planirano da bude obim knjige, i da početkom septembra već bude u prodaji.

Foto: Instagram.com/romana_panic

Autor: M.K.

#Romana Panić