AKTUELNO

Bili su u vezi pre "Zadruge".

Tara Simov bila je gošća emisije radio "Amnezija" kod Bore Santane. Tara je kao i uvek bila bez dlake na jeziku, te je progovorila o svim temama koje zanimaju javnost.

Ona nije imala lepe reči za svoju bivšu cimerku Miroslavu Mimu Živković, koja se obrušila na Jelenu Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen/Jelena Simonović

Devojka ima problem sama sa sobom, treba da potraži pomoć u psihijatrijskoj ustanovi. Treba da se posavetuje kako da reši svoj problem. Ona je preokupirana tuđim životima. Mene je izvređala. Kako će ona biti srećna, snimila je pesmu, nisam je poslušala. Treba da se bavi sobom, svojom karijerom, mnogo bi bila srećnija kada bi gledala sebe, a ne Jelenu Pešić ili mene - navela je Tara.

Ona je zatim otkrila i u kakvim je sada odnosima sa bivšim dečkom Vukom Mobom.

Foto: Instagram.com

Ja sam se čula sa Vukadinovom majkom Nenom. Nije bilo u redu sa moje strane što sam pričala o našoj vezi u Zadruzi. Drago mi je što ima verenicu, želim im svu sreću. Ja ne kuliram nikoga. On nije tip koji se svađa, nemamo loš odnos i zlu krv. Nismo mi bili u nekoj preozbiljnoj vezi da bi se toliko o tome pričalo. Drago mi je da je sada srećan - rekla je Simova.

Ona nije zaobišla ni da prokomentariše Zoricu Marković, sa kojom je imala žestoke okršaje u Beloj kući.

Komentarisala je kako mi je plaćala neku garderobu, njoj to niko nije tražio. I da je potrošila ne znam koje pare, o tome se ne priča - istakla je Tara.

Foto: Pink.rs

Autor: R.L.

#Tara Simov

#Vuk Mob