AKTUELNO

Da li ste ovo očekivali?

U ovonedeljno izdanje radija "Amnezija" kod Bore Santane i njegove gošće Tare Simov uključila se i popularna pevačica Aleksandra Mladenović.

Ona je progovorila o krizi na estradi u doba korone.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je najvažnije zdravlje, biće nastupa. Ja sam dobro, i moja porodica je dobro. Naravno da mi je žao zbog nastupa, mi živimo od toga, ali mi je posebno žao ljudi koji imaju porodice. Ja imam neki štek da se nađe, nadam se da ćemo uskoro početi da radimo - rekla je Aleksandra, a onda dodala:
Spremam novu pesmu, i Tara će se pronaći. Sačekaću da se malo smiri situacija, da krenemo da radimo. Neću da rizikujem da snimam spot, dok se ne smiri malo situacija.

Pevačica je redovno pratila i "Zadrugu 3", pa je sve prokomentarisala.

Mene su svi zadrugari uvek ispoštovali, bili su veseli, nisam nikada imala neprijatno iskustvo, jedva čekam da počne "Zadruga 4" da opet dođem. Nisu me zadrugari muvali, možda je bio neki kompliment, ne gledam muškarce dok pevam, gledam svoj posao. Bilo je dosta komplimenata, ali nema tu prostora ni za šta drugo - navela je pevačica, a zatim otkrila ko joj je bio favorit:

Foto: Pink.rs

Niko me nije nervirao, ja se ne iznerviram tako lako. U Zadruzi su mi svi bili interesantni i zanimljivi, i parovi i ovi koji se svađaju. Ja sam navijala za Mimu, mi smo iz istog kraja, želela sam da joj pružim podršku. I Tara mi je preslatka i sa tobom Borom sam drugarica, tebe gotivim. Svi parovi su bili simpatični, mnogo mi je bila simpatična Tara, koliko se borila za Mateju, sve što je radila bilo je interesanto i lepo je videti kad se neko tako bori za ljubav. Samo napred, ljubav uvek pobeđuje. Što se tiče Ivane i Karića, mislim da je to od početka promašena veza. Karić je super momak, vaspitan, mislim da će pronaći svoju sreću.

Aleksandra je otkrila i da je trenutno zaljubljena, ali da nema dečka.

Što se tiče ljubavi, odlučila sam da ne pričam o tome. Ali trenutno sam slobodna i zaljubljena - navela je Mladenovićeva.

Autor: R.L.

#Aleksandra Mladenović