AKTUELNO

Skrivala je gorku istinu.

Kompletnu domaću javnost šokirala je vest da je popularna pevačica Tanja Savić prijavila svog supruga Dušana Jovančevića jer je bez njenog znanja i saglasnosti odveo njihove sinove u Australiju.

Njihova ljubavna priča za mnoge je dugo delovala idilično, ali izgleda da je istina zapravo oduvek bila skrivana od očiju javnosti.

Godine 2009. godine, Tanja je započela vezu sa sadašnjim suprugom Dušanom, a 2011. su se venčali i izgovorila je "Da, pristajem". 29. decembra 2010. godine Tanja je rodila sina Maksima, a 30. juna dve godine kasnije Đorđa.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

U prvim godinama braka oboje su imali samo reči hvale jedno za drugo.

Ona je u svemu posebna. Izgubim se kada pogledam u njene oči. Tada imam osećaj da na svetu ne postoji ništa drugo osim nas dvoje - izjavio je svojevremeno Jovančević.

Iako su krizu u braku prikrivali, ekipa emisije "Paparavo lov" uhvatila je pevačicu kako neutešno plače ispred zgrade u kojoj je živela sa suprugom i decom.

Stalno plačem. To je jedna vrsta emotivnog pražnjenja. Svi plačemo, i to je lepo. Mnogo je teško kad ne možeš da plačeš. Dok plačem, znam da sam živa i da sam dobro. Ima kod mene problema i nije sve ok. Prosto, takav je život. Ili se boriš, ili umreš. Muče me mnoge stvari, kao i sve nas. Ti problemi nisu za televiziju, a ja nisam osoba koja bi transparentno iznosila svoj privatni život - izjavila je Tanja tada.

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Nedavno je gorka istina isplivala na videlo, a pevačice je prijavila Dušana za otmicu dece, i spremna je da ide u Australiju da se bori za njih.

Autor: R.L.

#Dušan Jovančević

#Tanja Savić