AKTUELNO

Luna je emotivno odgovorila.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnice "Zadruge 3", Luna Đogani i Jelena Pešić.

Darko je pitao Lunu kako se osećala dok je bila između oca i majke, sa jedne strane i dečka sa druge.

Niko ne može da zna kako sam se osećala i koliko mi je bilo teško, da budeš između majke i oca, a onda je tu i dečko. Znam da sam se osećala nemoćno, mozak mi je bio isključen. Bila sam kao zombi, tako sam se osećala, mešala su me se osećanja. Bilo je užasno balansirati. Bilo mi je teško što smo svi tu zajedno, da se mimoilazimo. Gotovo je to sad. Ja verujem da će sve biti kako treba - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Lunu u kakvim je odnosima sa Blankicom, s obzirom da je Anabela Atijas sinoć iznela da Luna i ona nemaju kontakt.

Blankica je mene zvala sa maminog telefona, dok je mama bile u "Zadruzi". Nisam se čula sa mamom, nisam mogla da dođem i do Blankice. Imala sam informaciju da je ona ljuta na mene i da neće da me čuje, to mi i sada najteže pada. One ne treba da budu umešane u odnos mene i naše majke. Ja bih za njih život dala, znaju koliko ih volim. Sa Ninom sam u kontaktu i čujemo se. Ne bih volela preko mame i Andreja da je dobijem. Na mene su svi ljuti, ko je sa mamom. Nije strah, ali ne znam šta bih im rekla. Ne želim da se svađam ni sa kim. Ja sam jako vezana za svoje sestre, i one za mene, pogotovo Blankica. Kada sam izašla iz "Zadruge", došli su sa puta, ona je došla kod mene, bila je srećna, zabavljale smo se. Bilo joj je toliko lepo da nije htela da ide od mene. Sad se izdešavalo sve sa mamom, mislim da je gledala emisiju kad smo se posvađale. Mi smo za nju sestra i majka. Žao mi je što to utiče na nju, sigurna sam da dok ne krene u školu, da ću ja biti uz nju - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga