AKTUELNO

Kod njega se sve manifestovalo na teži način.

Pevač Ljuba Aličić preležao je koronu i otkrio da situacija nije bila nimalo naivna. Ležao je u bolnici dve nedelje dok se nije izlečio, a otkrio je i da je padao često u nesvest. Ipak, ostao je vedrog duha i sa puno elana izneo je svoju ispovest posle proživljenog pakla usled korona virusa, a kako je sam istakao, on nije imao klasične simptome, već se to kod njega manifestovalo na teži način.

- Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem. Bilo Je baš strašno. Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - rekao je Ljuba, pa dodao:

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

- Smestili su me na plućno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama. Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku s kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet s porodicom i nema lepšeg osećaja.

Sve što je zaradio, folker kaže da je ulagao u kuću, koja izgleda kao iz bajke.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Najviše smo ulagali u nameštaj, zato mi dom izgleda kao zlatna bajka, za šta je najviše zadužena moja žena koja voli tu nijansu boja.

Kada je pevač izašao iz bolnice mediji su ga posetili, a sve je ostavio bez daha raskoš kakvom pevač živi. Zlatni jastuci ostavili su najjači utisak.

- Mi kada smo putovali, donosili smo iz Amerike te kobalte, porculane i sve smo nosili u rukama da se ne polomi, a nameštaj je iz Egipta, najviše smo uložili u nekretnine i nameštaj - otkriva Ljuba.

Foto: Pink.rs/Nemanja Vujičić

Autor: M.K.

#Ljuba Aličić