AKTUELNO

Nije mogla da se odbrani.

Gosti večerašnje emisije "Zadruga - Narod pita" su Anabela Atijas, Miljana Kulić i Stefan Karić.

Za pocetak, Karić je otkrio da je bio sam na Zlatiboru.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se odnosa Lune i mene tiče, ništa se nije promenilo, sve je po starom. Razišle smo se u stavovima, nekada smo bile srodne duše, ali smo se razišle. Bitno mi je samo da je ona srećna, ona je želela tako. Nismo uopšte u kontaktu. Da mi je neko rekao dok sam život davala za nju, da ćemo ovo doživeti - rekla bih da nema šanse - govorila je Anabela.

Miljana je podsetila publiku koliko su Anabela i Luna bile bliske, upravo pokazavši jedan njihov poziv iz "Zadruge 1".

Foto: TV Pink Printscreen

Karma je ku*ka. Sve stigne. Pričam o Kiji Kockar. Bog vidi sve. Sećam se kako je u pozivu rekla da Kija nije uračunljiva, sada se to vraća. A za Miljkovića se slažem sa Anabelom, on je ogroman manipulator, spreman je na sve - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da se sada potpuno slažem sa Miljanom. Tada sam želela da stanem uz svoju ćerku, bila je unutra, da bar ima mene. U mojim očima Marko Miljković Lunu čini nesrećnom. Nisam mogla da je zaustavim, ni sa Slobom, ni sa Markom - kratka je bila Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da Slobi nije trebalo da se izvinjava, zašto? Povredio je dve žene! - rekla je Miljana.
Imala sam potrebu, zbog mnogo ružnih reči koje sam izrekla. Jeste povredio, za to mu se nisam izvinila - odgovorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim je Miljana zaključila da je Marko Miljković glavni krivac za ovakav odnos majke i ćerke, ali da je delom i karma, koja ih je tek sada stigla.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga