AKTUELNO

Ivana i Iva spustile lopte!

Ivana Šopić u emisiji "Radio Amnezija" na Pink radiju komentarisala je vezu Ive Grgurić i Filipa Đukića, a zatim se u emisiju Bore Santane uključila upravo Iva direktno iz Hrvatske. Inače, Ivana i Iva su imale žestoke svađe u "Zadruzi"; ali su sada izgleda zakopale ratne sekire.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Iva i ja nismo imale konflikte nakon izlaska. Nemamo nikakav odnos. Stefan i ja kada smo raskinuli, ja sam očekivala da će ona time da se sladi, ali ona nije imala nikakav komentar. Tako da su me i Filip i ona iznenadili. Nisu pričali da imaju veliku ljubav... Tako da pozdrav za Filipa, pozdrav i za Ivu - rekla je Ivana Šopić, pa se uključila Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Upravo okopavam baštu. Plus 40 je, baba me je zamolila da joj pomognem, tako da ništa nemoj da me pitaš. U Zagrebu sam. Kako mi ne bi nedostajao Filip? Muku mučim s ovom granicom. Imamo mesečnicu, gledamo da pređe granicu, ali teško... Znam da smo Filip i ja jedini par koji je opstao i drago mi je. Fanovi me bombarduju sa Šopićkinim izjavama, ja ću da je pozdravim. Ćao, Ivana - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćao, Iva. To je moje iskreno mišljenje, ali vi ste stvarno jedini opstali. Vi ste delima sve dokazali. Svaki par bi bio srećan da je završio kao vas dvoje - smatra Ivana Šopić.

Bora je zatim pitao Ivu i da li se čula sa bivšim dečkom Marinkom za kojim je patila u "Zadruzi", a koji sada ima novu devojku sa kojom čeka da dobije prinovu.

Foto: Pink.rs/O.Bogdanović

Jesam, da. Čula sam se. Sve je okej, sve je dobro... Tako da, život ide dalje - rekla je Iva, pa se ispravila: Nisam se čula s njim, nego s njegovima. Ja mu želim svu sreću. Nisam ni sujetna i zla. Ako je srećan i ja sam srećna, a sa njegovima sam stalno u kontaktu. Tako će i biti - rekla je Iva.
Sve je bilo zbog muškaraca. Meni je žao što smo se svađale zbog mušakraca. Prijateljice nećemo biti, ali imaćemo normalan odnos - rekla je Ivana za kraj.

Autor: S. K.