AKTUELNO

Plavokosa zadrugarka nije časila časa, te nas je odmah kontaktirala i iznela svoju stranu priče, u kojoj je tvrdila da su Mine i Mensur obmanuli narod!

Ljubavni par Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić izneli su na svom Instagram profilu prepisku sa jednom osobom u kojoj se navodi da je Ermina Pašović od fan stranica Lune Đogani tražila bilo koji dokaz kojim bi kršnog Crnogorca mogla uništiti.

Pašovićeva se odmah oglasila za portal Pink.rs i iznela svoju stranu priče. Naime, kako je Ermina istakla profil koji su Mina i Mensur objavili na Instragram storiju je lažan, a njega su napravili baš njih dvoje, tvrdi plavokosa zadrugarka.

Foto: Instagram.com, Pink.rs/O. Bogdanović

Ermina je potom poslala celu prepisku, gde je tvrdila da je prvo taj profil kontaktirao nju tokom emisije ,,Zadruga - Narod pita" kada je gostovala sa Mensurom, te da joj je osoba nudila razne dokaze kojima bi mogla da obelodani mnoge tajne Ajdarpašića.

Ovako, ja ne tražim ni od koga bilo šta protiv Mensura, nego Mina i on otvaraju lažne profile i pišu meni i nude mi snimke... Da bi posle mogli da ,,prodaju" kako ja tražim... Sami sebe vi ukopavate! Lep pozdrav vama i nek vam je Bog u pomoći koliko ste jadni i bedni samo za mrtvu pažnje! Kada već dajete u javnost polu informacije, zašto ne date sve i cele prepiske, a ne samo deo? - izjavila je Ermina.

Za kraj Pašovićeva je tvrdila da je u pitanju isti profil, te da su Mina i Mensur objavili samo jedan deo, koji se njima uklapa u priču, a onaj početka komunikacije su izostavili, pa je ona odlučila da nam pošalje celu prepisku.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: O.Bogdanović

#Ermina Pašović

#Luna Đogani

#Mensur Ajdarpašić

#Mina Vrbaški

#Zadruga