AKTUELNO

Skladna porodica!

Pre nekoliko meseci Biljana i Janko Tipsarević postali su roditelji po drugi put. Ova poznata porodica bogatija je za još jednog člana - sina Nou. Biljana je, prema njenim rečima, uživala u trudnoći, a koliko je vredna govori i činjenica da je radila do samog porođaja.

Foto: Instagram.com/biljanatipsarevic

Na kolekciji sam počela da radim još pre korona pandemije. Temelje i osnove sam postavila u vreme zimske sezone, imajuci viziju o tome kako treba da izgleda kolekcija za proleće i leto, te na vreme krenula sa pripremom. Tokom trudnoće sam se manje-više osećala ok, i radila sam bukvalno do poslednjeg dana pred porođaj, kada smo i slikali kampanju za novu kolekciju – rekla je Biljana.

Foto: Instagram.com

Spavam šest-sedam sati, ali ne u kontinuitetu, već na rate. Probudim se, pa pomažem Biljani, mada se nekada pitam da li joj, zapravo, odmažem. Često mi kaže: "Ja ću, idi spavaj u drugoj sobi, sutra te čeka naporan dan." Mnogo bi mi prijao vikend tokom koga bih mogao da se potpuno “isključim”, a to znači da ga provedem bez telefona. Najveći problem mi je što se i kod kuće ne odvajam od njega, kao da mi od svakog poziva zavisi život - priča Janko.

Sada je došlo vreme za odmor, pa su Biljana i Janko otišli za Herceg Novi sa ćerkicom Emili i sinom Noom. Njihova tromesečna beba sada je prvi put na letovanju, a mama i tata uživaju u svakom trenutku sa svojim mališanima.

Autor: Pink.rs