AKTUELNO

Niko nije mogao da joj nađe nijednu zamerku.

Pevačica Nađa Kiurski, koja dolazi iz muzikalne porodice, došla je bez treme i na svoj drugi nastup pred četvoročlanim žirijem.

Ovog puta ona se odlučila za malo sporiju pesmu, kojom je potpuno hipnotisala žiri.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju nastupa svi članovi žirija su joj aplaudirali, a Danica Maksimović je morala da ustane kako bi joj pokazala koliko ju je oduševila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam samo impulsivno reagovala, jer sam se sve vreme ježila, jer je to zaista nešto što se retko može čuti. Ovakva boja glasa, ovakav doživljaj! Beskrajno ti hvala što si se pojavila ovde! Uživala sam, zaista. To što smo dobili od tebe večeras je dragoceno - rekla joj je Danica, a odmah posle nje pohvalila ju je i Ana, koja je priznala da ju je iznenadilo što nije iskusni pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

- Biraš iskusno pesme koje nisu "Titanik", a gde se zaista može pokazati vokalna sposobnost. Stvarno, ti si jedan izuzetan pevač, to sam odmah mogao da kažem - prokomentarisao je Rasta.

- Nađa, predivno si to otpevala, pokazala si širok dijapazon svog glasa. Bila si pretačna u donjim lagama, što je teže. Prosto ne mogu da nađem nikakavu zamerku - nije krio Žika svoje oduševljenje.

Pogledajte u snimku čime je Nađa opčinila ceo studio.

Autor: V. T.

#Danica Maksimović

#Ja imam talenat

#emisija

'