AKTUELNO

Kako će njene bivše cimerke reagovati na ovu izjavu?

Bivša zadrugarka Sanja Stanković danas je organizovala proslavu rođendana u jednoj luksuznoj vili, a među prvim zvanicama našla se njena bivša devojka Jovana Tomić Matora.

Tu sam i uvek ću biti tu na svakoj proslavi, nadam se i sutra na proslavi povodom rođenja deteta. Drago mi je što sam tu, to je moj večni prijatelj, ipak dve i po godine nije malo provesti sa nekim. Iako me ponekad živcira, ali dobro. Imamo ona i ja naše neke nesuglasice, ali s obzirom na to da smo bivši partneri, to je normalno. Ali ja sam malo neuračunljiva, i drago mi je da smo posle svega ostale najbolji prijatelji. Super nam je ovako, o pomirenju nismo pričali, ali svakako da postoji jedna vrsta emocije, ja to ne mogu da osporim, osećam veliko poštovanje i potrebu da budem uz nju. A da je lepa, da super izgleda, da je volim kao prijatelja, volim je kao bivšeg partnera i kao prijatelja - rekla je Matora za naš portal.

Foto: Pink.rs

Ipak, ona je ostala tajanstvena kada je poklon koji je donela Sanji u pitanju.

Učestvovala sam, pomogla sam oko organizacije, ali sad šta sam joj poklonila ne bih da otkrivam jer to džentlmeni ne govore.

Ovih dana vodi se pravi estradni rat između rijaliti učesnice koje žele da se bave muzikom i pevačica, a Matora je otkrila da ne razume potrebu svojih bivših cimera da snimaju pesme.

Ja sam snimila tu jednu pesmu sa Sanjom, to je bila fora, malo me je sad i sramota. To je sad sve uzelo maha. Ako ne mogu da pronađu drugo zanimanje... Na mislim na Anu, ona to voli i sa Sanjom je već probala... Ali zar ne mogu nešto drugo da rade osim da snime pesmu?! - rekla je Matora.

Kako je Sanja istakla da je spremna za bebu, pitali smo Matoru da li je i njoj proradio majčinski instinkt.

Foto: Pink.rs

Dok smo nas dve bile u vezi dogovorile smo se koje ćemo ime da damo detetu, nebitno da li je muško ili žensko i da li će prvo biti moje ili njeno. Bilo mi je teško jer je zaista volim, ali obe imamo tu potrebu i osećaj, ja bih to volela, pre sam želela da ona i ja imamo dete, ali želim joj svu sreću ovog sveta - navela je Tomićeva.

Video: Pink.rs/O. Bogdanović

Autor: O. B./R.L.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković